Termeni si conditii

Site-ul www.oaladelicioasa.ro, numit in continuare oaladelicioasa.ro, este proprietatea SC–––––- S.R.L., societate inregistrata in Bucuresti, Str. –––– nr. –-, sector -, Bucuresti cu datele de identificare J–/––/–, CUI/CIF: RO–––-, numita in continuare SC–––––- S.R.L.

Produsele comercializate pe acest site nu sunt destinate revanzarii.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC–––––- S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

SC–––––- S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul oaladelicioasa.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC–––––- S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre oaladelicioasa.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SC–––––- S.R.L. sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin e-mail a acordului nostru.

1. Dreptul de autor al SC–––––- S.R.L. asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului oaladelicioasa.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, e-mailuri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC–––––- S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC–––––- S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului oaladelicioasa.ro numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail office@oaladelicioasa.ro sau sa sunati la numarul de telefon 0700.00.00.00.

2. Produsele si serviciile oferite pe site-ul oaladelicioasa.ro.

Politica de preturi
SC–––––- S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul oaladelicioasa.ro sunt insotite in momentul livrarii de bon fiscal, conform legislatiei in vigoare. Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ costurile de livrare.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu operatorii SC–––––- S.R.L..

SC–––––- S.R.L. nu ofera nicio garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect etc.).

3. Modalitati de plata disponibile
Plata produselor comandate de pe site-ul oaladelicioasa.ro se poate efectua in urmatoarele moduri:
– la livrare, numerar
– plata prin OP in avans

4. Livrarea produselor
Livrarea produselor se va face de catre agentii SC–––––- S.R.L. coform intervalului stabilit in prealabil si de comun acord. Livrarea este gratuita in Bucuresti si jud. Ilfov atat timp cat se respecta comanda minima. Pentru mai multe detalii legate de zonele de livrare si comanda minima click aici.

5. Promotii si concursuri
SC–––––- S.R.L. stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

6. Politica de retur si garantie
Compania noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul online. Imaginile prezentate pe site pot fi diferite de produsele fizice (culoare, aspect etc.). SC–––––- S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi in cazul in care respectivele produse nu mai fac parte din oferta curenta. In cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Reclamatiile privind starea produselor trebuie comunicate in decurs de maxim 2 ore de la intrarea in posesie a acestora, telefonic sau prin e-mail la office@oaladelicioasa.ro, urmand a fi solutionata dupa ce se verifica starea acestora. Returnarea respectivelor produse se va face in maxim 4 ore prin ridicarea de catre agentul OalaCuBunatati de la locatia clientului. In cazul in care in urma verificarii se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc. In cazul returului, SC–––––- S.R.L. se angajeaza sa restituie intreaga suma si sa nu le revanda catre alt client.

Conform Art. 10 aln. c) Contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Conform art. 12 din Ordonanta Guvernului 130/2000, lit. a, dispozitiile garantiilor nu se aplica.

„Art. 12. – Dispozitiile art. 3-4, ale art. 7-10 si ale art. 11 alin. (1) nu se aplica contractelor privind:

a) vanzarea de produse alimentare, de bauturi sau de produse de uz curent utilizate in gospodarie, livrate cu regularitate de catre comerciant la domiciliul, resedinta sau la locul de munca al consumatorului; ”

 

7. Comentariile utilizatorilor pe site-ul oaladelicioasa.ro
Utilizatorii care acceseaza site-ul oaladelicioasa.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. SC–––––- S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

SC–––––- S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii SC–––––- S.R.L. si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul oaladelicioasa.ro este gazduit de serverele unei terte firme.

SC–––––- S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate.

SC–––––- S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului oaladelicioasa.ro.

SC–––––- S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul oaladelicioasa.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

9. Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului oaladelicioasa.roeste gratuita si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia autohtona si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. SC–––––- S.R.L. detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului oaladelicioasa.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului oaladelicioasa.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, SC–––––- S.R.L. nu poate fi facut raspunzatoare sub nicio forma de actiunile abonatilor sai.

10. Politica de confidentialitate si date cu caracter personal (GDPR)

Confidențialitatea datelor tale cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale oaladelicioasa.ro

Avem grijă să procesăm datele tale personale în conformitate cu prevederile legislative privind protecția datelor personale din România, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE („GDPR”).

SCOPUL ȘI MOTIVUL PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Toate datele tale personale vor fi folosite de oaladelicioasa.ro exclusiv în scopul declarat al acestui site: magazin online. Informațiile din formularul tău de comandă vor fi folosite pentru a trimite confirmarea comenzilor sau promoții. SC–––––- S.R.L., operator al site-ului oaladelicioasa.ro, nu va face publice și nu va vinde bazele de date conținând informații referitoare la datele cu caracter personal ale clienților săi.

Folosim datele personale pe care le colectăm de la tine atunci când vizitezi site-ul nostru de internet, www.oaladelicioasa.ro, pentru a monitoriza traficul și pentru a îmbunătăți conținutul site-ului. Ne bazăm această activitate de prelucrare a datelor asupra interesului nostru legitim de a asigura funcționarea corectă a site-ului nostru de internet, precum și îmbunătățirea acestuia.

DEZVĂLUIREA DATELOR PERSONALE

oaladelicioasa.ro nu va face publice și nu va vinde bazele de date conținând informații referitoare la datele cu caracter personal ale clienților săi. Datele personale vor putea fi, însă, transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

DURATA PROCESULUI

OalaCuBunătăți poate păstra datele prelucrate pentru diferite perioade de timp, apreciate ca fiind rezonabile, în conformitate cu scopurile indicate anterior. Păstrăm datele tale numai pentru perioada necesară pentru atingerea scopului pentru care deținem datele, pentru a satisface nevoile sau pentru a ne îndeplini obligațiile impuse de lege.

În cazul contului de client deschis pe site-ul nostru, www.oaladelicioasa.ro, păstrăm datele tale până când ne soliciți să le ștergem sau după o perioadă de inactivitate mai mare de 5 ani. Datele furnizate vor fi folosite pentru transmiterea de mesaje de tip marketing atât timp cât vom avea consimțământul tău.

În cazul în care modulele cookie sunt stocate pe computer, le păstrăm atâta timp cât este necesar pentru ca acestea să își atingă scopurile (de exemplu, pe durata unei sesiuni pentru cookie-urile de coș de cumpărături). În acest sens, menționăm că datele prelucrate prin modulele cookies folosite pentru a furniza publicitate comportamentală online, pentru a ne personaliza serviciile și pentru a permite distribuirea conținutului nostru pe site-uri de socializare (butoane de distribuire destinate afișării site-ului), vor fi păstrate pentru o perioadă de maxim 5 ani de la colectarea acestora.

DREPTURILE TALE

Dreptul de acces: înseamnă că ai dreptul de a obține o confirmare din partea noastră că prelucrăm sau nu datele cu caracter personal care te privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective și la informații privind modalitatea în care sunt prelucrate datele.

Dreptul la rectificare: se referă la corectarea, fară întârzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte. Rectificarea va fi comunicată fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproportionate.

Dreptul de a șterge: înseamnă că ai dreptul de a solicita să iți ștergem datele cu caracter personal, fară întârzieri nejustificate, în cazul în care se aplică unul dintre urmatoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; iți retragi consimțământul și nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; te opui prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale.

Dreptul de a obiecta: iți permite să te opui prelucrării în continuare a datelor personale în condițiile și limitele stabilite de lege. De asemenea, poți să te opui primirii de mesaje comerciale personalizate din partea noastră, folosind linkul „dezabonare” (unsubscribe) din subsolul fiecărui e-mail comercial.

Suntem bucuroși să te asigurăm de exercitarea acestor drepturi. Poți să îți exerciți drepturile menționate mai sus depunând o solicitare prin email la: office@oaladelicioasa.ro sau în scris la SC–––––- S.R.L. Str. ––––- nr. –, sector -, București.

11. Marca inregistrata

OalaCuBunatati precum si elementul grafic (logo) sunt marci inregistrate si proprietate a SC–––––- S.R.L.  Folosirea acestora fara acordul scris se va sanctiona conform legii in vigoare.

12. Pachete Prepaid

Valabilitatea pachetelor Prepaid este de 365 zile, iar cererea pentru returnarea sumei se poate face printr-un e-mail catre office@SC–––––- S.R.L.. Valoarea prepaid-ului aflata in cont la data respectiva, din care se scade valoare bonusului, va fi trasferata in termen de 90 de zile de la solictare.

13. Alergeni

Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN SI A CONSILIULUI, bunatatile pot contine urmatorii alergeni: cereale care contin gluten (adica grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate, crustacee si produse derivate, oua si produse derivate, peste si produse derivate, arahide si produse derivate, soia si produse derivate, lapte si produse derivate (inclusiv lactoza), fructe cu coaja, adica migdale (Amygdalus communis L.), alune de padure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), anacarde (Anacardium occidentale) nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia si nuci de Queensland (Macadamia ternifolia) si produse derivate, telina si produse derivate, mustar si produse derivate, seminte de susan si produse derivate, dioxid de sulf si sulfiti în concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru, lupin si produse derivate. Pentru o informare completa va rugam sa ne contactati la office@oaladelicioasa.ro.

14. Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe oaladelicioasa.ro si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului oaladelicioasa.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

15. Date de identificare firma
S.C. ––––––- S.R.L.
Nr.ord.reg.com/an: J–/––-/–-
C.U.I: RO––––––-
IBAN: RO–––––––––-
Banca: Banca –––––––––––-